Το level up!

# 17/01/2024
Το  level up!

Το LevelUP!

 

 Κάλεσμα προς 1200 λαμπερά αστέρια ✨

    ✨  να μεταμορφώσουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε εκπαίδευση δεξιοτήτων ✊

 Όποιος κι αν είσαι, όπου κι αν βρίσκεσαι στην Ευρώπη, είναι η σειρά σου να λάμψεις! Έτοιμος/η να αναβαθμίσεις τις δεξιότητές σου ως ακτιβιστής/τρια;

 ???? Κάνε εγγραφή τώρα για το #Levelup24 ???? επίσκεψη στις Βρυξέλλες και ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων ➡️ https://www.youthforum.org/activities/levelup24

 Η μετακίνηση θα αποζημιωθεί και θα παρέχεται κατάλυμα (συμπεριλαμβανομένου του πρωινού) σε ξενοδοχεία γύρω από τις Βρυξέλλες (οι συμμετέχοντες θα μοιράζονται τα δωμάτια), αλλά οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αγοράσουν τη δική τους τροφή.

 Είναι ένα διήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης με σκοπό τη συμμετοχή νέων οι οποίοι ενισχύουν τις δημοκρατικές αξίες και προωθούν τη συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές Εκλογές.

 Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ευκαιρίες για να συνδεθείτε με νέους ανθρώπους από όλη την Ευρώπη, να συναντήσετε ευρωπαίους πολιτικούς και καταληκτικούς λήπτες αποφάσεων, να ανταλλάξετε ιδέες με διάφορους ειδικούς και συνομήλικους, και να αναπτύξετε τις δικές σας δράσεις για την προώθηση της δημοκρατικής συμμετοχής.