ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

# 03/10/2023
ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ  ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν και οι φετεινές <Καλές θάλασσες με υγεία και ασφάλεια> από τη Daskalakis congress & trv Tετάρτη 20/9 στο Μικρολίμανο. Με συμμετοχή 5 χωρών και 24 κορυφαίους ομιλητές -ιδιοκτήτες και διευθύνοντες- από τους μεγαλύτερους πλοιοκτητικούς ομίλους συζητήθηκαν η υγεία και ασφάλεια ναυτιλομένων, το ανθρώπινο στοιχείο στη ναυτιλία, εκπαίδευση νέων, συνεργασίες χωρών, ανεφοδιασμοί, πληρώματα στη σύγχρονη ναυτιλία.

Συντονισμός έγινε από γνωστούς δημοσιογράφους της ΕΡΤ, του Αlpha, του ναυτιλιακού τύπου ενώ όλη η εκδήλωση καλύφθηκε από την ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Γ. Γραμματέας Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Κυριαζόπουλος, ο Πρύτανης ΠΑ,ΠΕΙ κ. Σφακιανάκης, αρκετοί Διπλωμάτες και διευθυντές Υπουργείου Εξωτερικών, από το Δ.Σ της ΕΕΝΜΑ η κ. Γκανά, από τον ΠΣΕΠΕ , ΕΒΕΠ, Ένωση Ελληνικών ναυπηγείων οι κ. Κορωνάκης και κ. Μαυρίκος, αρκετοί Καθηγητές ΕΚΠΑ, ε. Αρχηγοί ΓΕΝ., Ολυμπιονίκες, διοiκήσεις από 3 Ακαδημίες Εμπορικού ναυτικού.

Κατά την έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων τελευταίων ημερών.

Τιμήθηκε από την οργανωτική αρχή ο όμιλος Αγγελικούση για το μεγάλο αριθμό δοκίμων που απορροφά και το Λιμενικό σώμα. Υποστηρικτές της ετήσιας εκδήλωσης είναι οι ANGELICOUSSIS GROUP, HERMES HARISIADIS, AGWE GLOBAL, DIAPLOUS MARITIME, ZOUROS GROUP, MARITA HELLAS, HERMES BOSPHORUS, ETANAP S.A , ROKAKIS S.A. ,MAVRIKOS S.A., MEGALAKAKIS S.A. ,FLAG SHIP, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ. ΠΟΙΑΘ.

Τελέστηκε υπό την αιγίδα Nαυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ΕΒΕΠ,, ΠΣΕΠΕ,, ΕΛΔΕ, Σ. Ελλήνων Ολυμπιονικών, Εθνικού συμβουλίου νεολαίας.

Με την ευχή όλων μας για καλές θάλασσες πάντα.!