Οι μαγευτικές Οινούσσες καλωσόρισαν το «Για μια Ελλάδα με μέλλον και παιδιά»

# 30/06/2022
Οι μαγευτικές Οινούσσες καλωσόρισαν το «Για μια Ελλάδα με μέλλον και παιδιά»

Η επιστημονική επιτροπή της Κρητικής Διατροφής και η Daskalakis congress – trv διοργάνωσαν & πραγματοποίησαν την 3η ενότητα των εκδηλώσεων με θέμα «Για μια Ελλάδα με μέλλον και παιδιά» στις Οινούσσες που έλαβε χώρα το Σάββατο 18 Ιουνίου στο μαγευτικό αυτό νησί των καραβοκύρηδων.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούσαν την σημασία της ισορροπημένης διατροφής και άσκησης στην γονιμότητα την συμβολή των ενόπλων δυνάμεων στην δημιουργία οικογένειας καθώς και τα δημογραφικά ζητήματα που επικρατούν στα ακριτικά νησιά.

Στις Οινούσσες μετέβησαν μαζί με την κυρία Δασκαλάκη Οι Καθηγητές Ιατρικής κ. Χανιώτης Δημήτρης, και κ. Φραγκίσκος Χανιώτης, ο Καθηγητής του Χαροκόπειου κ. Αρναούτης Ιωάννης, η Σμήναρχος κ. Κ.Μιχοπούλου απο τη διοίκηση της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής ο Εκπρόσωπος ΓΕΑ Ιπτάμενος -Σμήναρχος κ. Μπεθάνης για να περάσουν ένα ηχηρό μήνυα για το μεγάλο δημογραφικό ζήτημα που μας απασχολεί τα τελευταία χρόνια.

Χαιρετισμούς απηυθύναν ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Δανιήλ,ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος ΙΣΑ κ. Πατούλης, η Πρόεδρος Ελλήνων Ολυμπιονικών κ. Ζυγούρη, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρος Δήμας, ο Πρόεδρος ΠΣΕΠΕ κ. Μαυρίκος, ο Εκπρόσωπος ΓΕΑ Σμήναρχος-Ιπτάμενος κ. Μπεθάνης ενώ γραπτώς χαιρέτισαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Κατσαφάδος,ο Υφυπουργός Πολιτισμού -Αθλητισμού κ.Αυγενάκης,,ο Πρόεδρος Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Πατέρας, η Πρόεδρος Ναυτιλιακής λέσχης Πειραιά κ.Νταιφά.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εφοδιαστών πλοίων, η BLUE STAR, η ΕΤΑΝΑΠ-ΣΑΜΑΡΙΑ, η ΛΥΧΝΙΑ Α.Ε.

Τελέστηκε υπό την αιγίδα του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Δήμου Οινουσσών, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, του Εθνικού Συμβουλίου νεολαίας, της ΕΛΔΕ, του ΠΣΕΠΕ.