Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας - ΕΣΥΝ

Switch to desktop

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Νεολαίας και του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Δευτέρα, 25 Ιουνίου ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του European Youth Forum κατά την επίσκεψή τους στην Ελλάδα στο πλαίσιο της επίσημης πρόσκλησης από το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας εξηύρε το έργο και τις ενέργειες τόσο του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας το οποίο εκπροσωπεί τους νέους με δράσεις και παρεμβάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε διεθνή φόρουμ όσο και το έργο του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Νεολαίας το οποίο εργάζεται στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των νέων στην Ευρώπη. Εξέφρασε τη προσωπική του στήριξη στις δράσεις του Ε.ΣΥ.Ν και κάλεσε τα δύο όργανα να συνεχίσουν το έργο τους για την προάσπιση των νέων. Τόνισε τη σημασία του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και την ωρίμανση της Ευρώπης μέσα από την θεσμική και κοινωνική προοπτική.

Ο Πρόεδρος του Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας κ. Αρμόδιος Δρίκος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την προσωπική αμέριστη συμπαράσταση του προς τις ενέργειες του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας και τόνισε ότι το ΕΣΥΝ θα παραμείνει κομβικός παράγοντας στην ενδυνάμωση της φωνής της ελληνικής νεολαίας στα διεθνή φορά μέσα από παρεμβάσεις ειδικά στα θέματα της νεανικής ανεργίας και την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Νεολαίας το οποίο απαρτιζόταν από τον Πρόεδρο κ. Luis Alvarado Martinez, τους Αντιπροέδρους και τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασε προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη σημαντική συμβολή της Ελλάδας στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης και την ευρωπαϊκή δυναμική της χώρας ως κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Αρμόδιο Δρίκο, τον Αντιπρόεδρο κ. Πέτρο Άγγο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Στέλιο Μαριδάκη και κ. Πέτρος - Παύλο Σιμούλη καθώς και μέλη του Συμβουλίου Μελών.

Έκθεση εικόνων

ΕΣΥΝ - Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας

Top Desktop version