"Τρέχοντας για τα Παιδιά στο Δρόμο"

# 23/06/2011
"Τρέχοντας για τα Παιδιά στο Δρόμο"

Φίλες και φίλοι, Δρομείς της πρωτοβουλίας μας, Σάββατο 25 Ιούνη στις 6 μ.μ., Τρέχουμε μαζί στους δρόμους της Αθήνας κόντρα στην παιδική εργασία & εκμετάλλευση. Δρομείς, μέλη και φίλοι της Πρωτοβουλίας "Τρέχοντας για τα Παιδιά στο Δρόμο" και εθελόντριες που συμμετέχουμε στη δράση της ΑΡΣΙΣ για τα παιδιά που εργάζονται στο δρόμο,συναντιόμαστε το Σάββατο 25 Ιούνη γύρω στις 6 μ.μ. το απόγευμα,στο Θησείο, στο παρκάκι δίπλα στο σταθμό του ηλεκτρικού.

Οι δρομείς θα τρέξουμε μαζί, σε ένα μικρό γύρο της Αθήνας, κάνοντας, με χαλαρούς ρυθμούς, μια απόσταση περίπου 7 χλμ., μοιράζοντας ενημερωτικά φυλλάδια και καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν τις προσπάθειες για την ανακούφιση των παιδιών που υποχρεώνονται να εργάζονται στο δρόμο.

Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι της παρέας, θα στήσουμε μια γιορτή με μουσικές, εδέσματα και ενημέρωση των περαστικών. Γύρω στις 7.30, μετά τον τερματισμό των δρομέων θα παρουσιαστεί ο απολογισμός δράσης μας της χρονιάς αυτής. Σας καλούμε να βρεθείτε κοντά μας, να πάρετε μέρος στις προσπάθειές μας, να στείλουμε μαζί μηνύματα κατά της παιδικής εργασίας να στηρίξουμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους, για να πηγαίνουν σχολείο, να χαίρονται και να δημιουργούν. Οι δρομείς μπορείτε να τρέξετε μαζί μας, Οι ποδηλάτες να συνοδέψετε τους δρομείς με τα ποδήλατα σας, Οι μουσικοί να φέρετε τα όργανά σας και παίξετε μουσικές, Οι μάγειρες να φτιάξετε και να μοιράσετε μεζέδες και γλυκά, Οι κεφάτοι να βοηθήσετε να γίνει ωραία η ατμόσφαιρα, Οι περίεργοι να ακούσετε και να μάθετε όσα δεν ξέρατε, Οι τολμηροί να μιλήσετε στους άλλους για όσα μπορούμε να κάνουμε μαζί για μια όμορφη πόλη, με ενεργούς πολίτες, χωρίς παιδική εργασία και εκμετάλλευση.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.running4children.org/?page_id=643

Παρακαλούμε προγραμματίστε την συμμετοχή σας και πείτε μας αν θα είστε εκεί.

Σας περιμένουμε!

Ομάδα πρωτοβουλίας "Τρέχοντας...για τα παιδιά στο δρόμο"

ARSIS, Association for the Social Support of Youth

28-30 Derigny str., 104 34, Athens

tel / fax: +30 210 8259880

email: info@arsis.gr; arsisathina@gmail.com

URL: www.arsis.gr