«ΣΩΜΑ & ΨΥΧΗ»

# 10/06/2011
«ΣΩΜΑ & ΨΥΧΗ»

Η «ΑΝΙΜΑ αμκε – μκο» αναγνωρίζοντας την ανάγκη όλων για βελτίωση του επιπέδου υγείας ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές, αφιερώνει το έτος 2011 στο δίπτυχο «ΣΩΜΑ & ΨΥΧΗ».

Στόχος της καμπάνιας αυτής είναι η ενίσχυση της επίγνωσης των επιπτώσεων μιας σωματικής ασθένειας στην ψυχική μας κατάσταση, αλλά και η ενημέρωση όλων σχετικά με τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην υγεία μας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ αξίζει να αφουγκραστούμε τις ανάγκες μας ώστε να διαφυλάξουμε το πολυτιμότερο αγαθό μας: την υγεία μας.

Σε αυτό το πνεύμα κοινωνικής σύνδεσης, η ΑΝΙΜΑ αμκε-μκο βρίσκεται κάθε μήνα και σε ένα διαφορετικό Δήμο, με σκοπό να κάνει τη σωστή ενημέρωση για θέματα υγείας… επιδημία!,

Δίνοντας συμβουλές σχετικά με το πώς μπορούμε να φροντίσουμε

Την ψυχή μέσα από το σώμα και

Το σώμα μέσα από την ψυχή!


Το επιστημονικό προσωπικό της «ΑΝΙΜΑ αμκε – μκο», θα βρεθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011 στην πλατεία Κεραμεικός δίπλα στο μετρό, από τις 15:00 έως τις 22:00 για να ενημερώσει το κοινό.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε εκεί!

Η  ΑΝΙΜΑ αμκε-μκο είναι μη κρατικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται μη κερδοσκοπικά στο χώρο της ψυχικής υγείας. Προσφέρει υπηρεσίες στήριξης, θεραπείας και εκπαίδευσης σε όποιον τις έχει ανάγκη προκειμένου να νιώθει υγιής και δημιουργικός και να είναι σε θέση να λαμβάνει ικανοποίηση από την καθημερινή του ζωή, αντιμετωπίζοντας το άτομο μέσα από την κοινωνία.

Είμαστε στη διάθεση σας, για οποιαδήποτε πληροφορία.

Με εκτίμηση,
Καραμπάση Μαρία
Για την ΑΝΙΜΑ αμκε-μκο

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Καραμπάση Μαρία

ΑΝΙΜΑ αμκε-μκο, Αθηνάς 32, 18120, Κορυδαλλός

Τηλ.: 210 4955025 Φαξ: 210 4955057

Mail: provoli@animahome.gr

www.animahome.gr